Nyhetsbrev mai 2021

21. May 2021

Kjære medlem av Nesodden IF Bobcats

Her følger litt informasjon fra oss i basketstyret. Selv om vi nå legger et litt skuffende år med lite aktivitet bak oss, så ser vi lyst på kommende sesong fra høsten av!

Basketskole-2019

Påmelding til basketskolen er åpen!

Sommerens store høydepunkt for basketspillere på Nesodden blir nok en gang den årlige sommerbasketskolen i regi av Nesodden IF Bobcats. I år arrangeres den siste uken i sommerferien, fra mandag 9. august – fredag 13. august.

Dette er et tilbud for både eldre og yngre barn. Det er begrenset tilgjengelighet, og basketskolen blir tradisjonelt fylt opp i forkant – så vi behandler påmeldinger etter først til mølla-prinsippet.

Dette er et stort løft for klubben, og vi ser etter noen frivillige foreldre som kan hjelpe oss på dagene i en time med servering av frukt. Hvis du har muligheten til å hjelpe, vennligst skriv oss: basketskole@bobcats.no

Meld deg på her!

SFO-Basket

SFO-basket har endelig kommet i gang igjen nå mot slutten av sesongen! Mange av barna er også med på ekstratreninger i gymsalen på Nesoddtangen skole søndager fra kl. 13:00-14:00. Her kan alle født i 2012 og 2013 bli med! Vi gleder oss ogå til den store SFO-basketfinalen i Bjørnemyrhallen torsdag 10. juni fra kl. 18:00-19:30

Nesodden IF Bobcats er Norges nest største klubb!

NIF Bobcats har vokst til å bli den nest største basketballklubben i Norge!

Vi er utrolig stolte, og kan bare si at det aldri hadde skjedd uten alle våre dyktige trenere, lagkontakter og andre ressurspersoner som bidrar med sin tid for å skape Norges beste basketmiljø på Nesodden. Og, ikke minst en stor takk til alle dere spillere og foresatte som trener, spiller, heier og bruker tid på basketen.

Neste Sesong (2021-22):
12 lag i seriespill + 8 Easy Basket-lag

At vi nå er Norges nest største basketklubb gjenspeiler seg også i seriepåmeldingen for neste sesong. Vi har meldt på hele 12 lag i seriespill – noe er ny rekord for klubben.

I tillegg vil vi ha 8 Easy Basket-lag for gutter og jenter født i 2010, 2011, 2012 og 2013

Klubben er i ferd med å finne gode trenere for hvert lag. Dersom du har basketkompetanse eller kjenner noen som vil hjelpe, ønsker vi gjerne å høre fra deg! Det er moro å være trener eller støtteapparat i Bobcats! Sende en e-post til sportslig gruppe på sportslig@bobcats.no

Basketballkurver i alle skolegårder!

Selv om det har vært noen forsinkelser med arbeidet med å oppdatere kurver rundt Nesodden, har kommunen nå satt av ressurser til å starte dette prosjektet fra 16. juni.

Skolene på Bakkeløkka, Berger, Tangenåsen (& Havana), Bjørnemyr og til slutt Alværn vil alle snart få utebasketkurver i god stand!

Sesongen 2020-21 (er snart heldigvis over…)

COVID-sesongen vi nettopp har gått gjennom vil jo gå hen i historien… Og vi håper den blir der. For den var ikke den gøyeste for noen av oss, men sånn ble det og selv om vi i lengre perioder ikke har hatt anledning til å spille kamper, trene eller møtes, så har vi blitt imponert over kidsa sin evne til å omstille seg. Tusen takk for innsatsen – både foreldre og barn. Alt dette er jo utenfor alles kontroll, og da oppleves det fantastisk godt å kunne stole på både godt smittevern og støtte fra klubbens medlemmer og støtteapparat.

Kommende sesong derimot, DA blir det mye moro da! Vi må selvsagt fortsatt være forsiktige, men vi håper og tror på at vi etter sommeren er igang igjen. Vi satser på en ny sesong med masse god basketball, samhold og moro for oss alle!

Sesongavslutning og start

Uken 14. – 19. juni er den siste uken på skolen, noe som betyr at den også er den siste treningsuken før sommeren.

Første vanlige treninger etter sommeren er planlagt å starte mandag 16. august

Sosiale medier, nettsider og Spond

For å sikre at du alltid er oppdatert med siste informasjon fra klubben, følg oss på Facebook og Instagram!

Dere finner også informasjon om klubben, hva som skjer og lagene våre her på www.bobcats.no. Hvert lag har også egne Spondgrupper og Facebooksider. Kontakt lagleder eller trener for informasjon om disse.

Dersom du har spørsmål eller innspill, kontakt gjerne oss i styret på epost: styret@bobcats.no

Til slutt ønsker vi dere alle en riktig god sommer.
Vi gleder oss til å se dere igjen til høsten!

mvh,
Nesodden IF Bobcats