Påmelding til SFO-basket fra høsten 2021 er åpen

24. June 2021

Nesodden IF Bobcats fortsetter suksessen, og arrangerer fra midt i september trening én gang per uke i SFO-tiden på fire barneskoler på Nesoden, for gutter og jenter i 2. og 3. trinn (Også 1. og 4. trinn på Jaer). Treningene blir preget av lek og moro, og vi stiller med unge, godt utdannede baskettrenere. SFO-basketsesongen varer til slutten av mai 2022.

Les mer og meld på barnet ditt her: https://forms.gle/2dJvgCbryJKFKJ4N7

Vi synes det er viktig at barna kan prøve basketball i trygge omgivelser på sine egne skoler, gjennom et samarbeid mellom basketballgruppa og hver enkelt SFO på skolene Nesoddtangen, Bjørnemyr, Berger og Jaer. (Litt usikkert ennå ang. Fjellstrand)

Barnet kan være med selv om han eller hun ikke lenger går på SFO, men dere må da selv legge til rette for oppmøte på treningen.

Etter jul blir det i tillegg til ukentlig trening på skolen også lagt opp til noen samlinger der barn fra de forskjellige skolene møtes for felles leker, og “kamper” i det vi kaller BasketGØY-samlinger. Sesongen avsluttes med et stort arrangement i Bjørnemyrhallen for alle barn og foreldre i mai 2022.

Tilbudet er gratis fra oppstart i september og fram til midten av november. Etter det vil dere motta et gunstig rabattert tilbud om at barnet kan fortsette som medlemmer av Nesodden IF Bobcats.

Synes du at dette høres ut spennende og morsomt ut?

Les mer og meld på barnet ditt her: https://forms.gle/2dJvgCbryJKFKJ4N7