Nesodden IF Bobcats 21_22 Treningstider

Sesongstart og treningstider høsten 2021

14. August 2021

Basketskolen 2021 er avsluttet, og mange av dere er nå superklare for en ny sesong! Vi gleder oss til å se alle sammen igjen, og basketgruppa får tilgang til de ulike hallene allerede fra onsdag 18.august. Planlegging knyttet til halltildeling og trenere er snart i boks, og vi er svært spente og håper inderlig på at dette blir en tilnærmet normal sesong. Vi er lei COVID nå.

Klikk på bildet under for større versjon:

Dersom du er nysgjerrig på laget ditt sine trenere og annet info, eller lurer du på om du skal begynne å spille basketball – ta en titt på de ulike lagsidene her: Oversikt over lagene våre sesongen 2021-2022 >>

NB! Det kan komme endringer

Ønsker du å melde deg inn I klubben, finner du informasjon om det her >>