NIF Bobcats-produkter til jul?

26. November 2021

Vi feirer “Black Friday” i år med at vi har fått på plass ny nettbutikk og at det er mulig for både spillere og supportere å få seg noe nytt og kult NIF Bobcats supportertøy! Juhu! Du finner linken både i meny-punktet “Nettbutikk” på toppen ☝️og via knappen under 👇

Dette er kvalitetsprodukter som har blitt nøye valgt ut fra SoulSports katalog, vi har foreløpig lagt til 20 produkter vi har god tro på. Det består av ulike typer treningsklær, hoodies og joggebukser – med eller uten navn/nummer, samt basketballer av god kvalitet. Leveringstid er 5-7 dager. Overskuddet fra salg av produktene, går tilbake til klubben.

Kjøp julegavene og støtt din favorittbasketballklubb samtidig – idag!

Dette utvalget vil kunne utvides over tid, så meld gjerne fra til utstyrsansvarlig, Eigil, om det er andre produkter dere finner på Soulsport.no eller på de andre basketballklubbene sine nettbutikker som dere ville likt å se i vår.

Vi gleder oss til å se dere i hallen i “våre farger”.