Glad basketry-deltakere

SFO Baskegøy-avslutning

9. June 2022

Takk for et rart, men fint år på SFO-basket. Ting har fortsatt ikke vært et helt tilbake til normalt, men det er godt å føle på at vi nærmer oss. Neste år, da er COVID helt borte og vi kan møtes, spille kamper og dra på turneringer. Håper vi.

Idag var det avslutning før sommeren og vi var svært glade for å se at så mange tok turen. Det var mange blide fjes, både på tribunen og nede på banen, og endelig fikk deltakere fra alle de ulike skolene møtes. Jaer, Berger, Tangen og Bjørnemyr har vært med i år. Alle fikk sin egen t-skjorte og det ble arrangert litt lek med ball, før de ble delt inn i lag og fikk spill kamper mot hverandre. Så mange flinke og blide basketkids!

Til slutt hadde Ståle og trenerne enda en liten overraskelse – alle deltakerne fikk med seg sin egen basketball hjem! Den håper vi at blir flittig brukt i sommer, slik at når de kommer på basketskolen, så er de skikkelig klare for en ny sesong.

Her er noen bilder fra avslutningen i Bjørnemyrhallen 9.juni 2022:

Til slutt fortalte Ståle om veien videre. Alle som begynner i fjerde klasse og som ønsker å fortsette å spille basket, er nå hjertelig velkommen til å spille basket i klubben “på ordentlig”. Treningene for disse foregår nå på kveldstid en dag i uken med deltakelse på Easy Basket turneringer ved anledning. Vi håper og gleder oss til å se dere videre i Nesodden IF Bobcats!

Følg oppdatert informasjon om de yngste lagene finne dere her (trener og treningstidskabalen legges ferdig i disse dager):

Tusen takk for denne sesongen til alle barn og foreldre, og ikke minst tusen millioner takk til vår kjære Ståle de Lange Kofoed, som har holdt i SFO basketgøy i en årrekke, men som nå dessverre gir seg. Stående applaus, en million digitale klemmer, kake og blomster sendes i din retning!