Basketskole 2022 – Takk for i år!

15. August 2022

Nesten 70 barn deltok på årets sommerbasketskole i regi av Nesodden IF Bobcats forrige uke! Opplegget var delt med de unge i Bjørnemyrhallen og de litt eldre i Nesoddhallen og med en felles turnering og avslutningsseremoni på fredagen i Bjørnemyrhallen.

Det er alltid stas med basketskole i sommerferien. Mange har trent på nye skills på egenhånd, noen har kanskje ikke tatt i en ball, mens andre bare har gledet seg til å se lagkompiser igjen.

Avslutningseremoni hvor alle fikk fortjent diplom for innsatsen. Det ble også utdelt ekstra diplomer for noen av kidsa som hadde vist ekstra innsats, bidratt med noe spesielt eller skapt gode situasjoner for andre i løpet av uken.

I Bjørnemyrhallen var det Didrik deLange Kofoed, Elise Sandnæs og Mattias Hagen Meijer som holdt i opplegget.

For de eldre hadde vi hentet inn Adam helt fra Irland, som ikke har vært hos oss siden før Covid. Vi var mange som var glade for å se ham igjen! I tillegg jobbet både Camilla Wegger og Tiril Taubøl-Hansen, samt vår nye hovedtrener Trudy Walker med den eldste gruppen.

Tusen takk til de flotte ungdomstrenerne vi har i klubben som bruker tiden sin på neste basketgenerasjon!

– Basketskole har vært gøy! Gutta fra G14 og G15-lagene er glad for å være i gang. Bra å komme i form igjen. Nå er de klare for en ny sesong! På spørsmål om de har trent i sommer, så sier de “litt”. De savner alle flere arenaer for å spille basket utendørs på Nesodden om sommeren og synes det er krise at så mange kurver er i dårlig forfatning. Vi kunne ikke være mer enig!

Det ble nok kanskje noen lange dager i løpet av uken, spesielt for de minste, men en fin måte å komme seg igang igjen på, før skolestart påfølgende uke. Dette påpekte både deltakere og foreldre da vi snakket med dem på tribunen under avslutningsseremonien.

Stolte foreldre forteller om læring på mange plan i løpet av basketskolen – stå opp tidlig igjen, ta bussen alene (med lagvenninner), nye venner og nye basketskills gjør at de opplever barna som fornøyde med årets basketskole!

Flere bilder:

Takk alle

Takk til trenere, foreldre og barn for denne gangen! Til slutt vil vi gi ekstra ros og takk til alle de foreldrene som stilte opp for å kutte opp frukt og frakte dette til Nesoddhallen.

Hovedansvarlig for basketskolen har vært vår styreleder Zoran. Dette har han klart å dra i havn på en sommer hvor han samtidig har både flyttet og fått barn (noe som skjedde midt i uken under basketskolen)!

Vel blåst alle sammen! Nå starter sesongen. Her finner du en oppdatert liste over lag, trenere og treningstider.
Håper vi ser så mange som mulig av dere i høst!