BLNO Kvinner kamp – Asker vs. Ulriken

9. February 2023

På lørdag inviteres dere alle til toppmøte i BLNO for kvinner på Nesodden. De to øverste lagene i kvinneligaen i basketball i Norge møtes til dyst på VÅR hjemmebane! Dette er stor stas!

Bjørnmyrhallen, 11.februar 2023:
Asker Aliens  vs. Ulriken Eagles! 
Kampen begynner klokken 15.
Gratis inngang

image.png
Asker Aliens
image.png
Ulriken Eagles

Basket står på agendaen denne dagen. Den står samtidig i jentenes tegn. Idretten har for få av dem, rekrutterer for få og beholder færre, særlig gjennom ungdomstiden. Dette har vi spesielt fokus på i klubben og da særlig denne helgen. I forkant av elitekampen, så har vi arrangert en egen Jentecamp for J15-16-lagene, hvor vi har invitert  både med- og motspillere fra fire lag.

Til selve eliteseriekampen har vi jobbet for å få kun kvinnelige dommere, jenter i sekretariatet, jenter som moppere og i så mange av rollene rundt kampen som mulig. Gutta våre får lov til å hjelpe til ut over det altså, men dagen har et helt klart jentefokus! 

Nesodden IF Bobcats og Asker har over noen år samarbeidet om utveksling av erfaring, talenter og i år også spiller/trener. En av våre hovedcoacher denne sesongen er jo også spiller for Askers damelag, hun har hatt ansvar for fire av våre lag og er elsket av både store og små. I tillegg har hun og Viktor holdt i alle SFObasketGØY-lagene på Berger, Bjørnemyr, Jaer og Nesoddtangen, hvor vi har hatt mer enn 100 barn innom!

Asker Aliens – med “vår egen” Hannah Reynolds til venstre
Foto: Asker Aliens

Asker og Nesodden deler på kostnadene for denne “importerte” spiller- og trenerressursen, og ett av punktene for vårt samarbeid, er at én elitekamp spilles her ute! Det betyr enormt mye for basketspillerne (særlig jentene selvsagt) på Nesodden og vi håper det blir en folkefest. Hele klubben er invitert og vi forventer kanskje mer enn 400 tilskuere, så det kan være lurt å være ute i god tid. Kampen vil også streames på TV2.

I tillegg til Hannah spiller Nesodden jentene Elise Sandnæs og Nittaya Velten Klubbenes på 17 år for dette Askerlaget. Begge er oppfostret i Nesodden IF Bobcats og har vært spillere, trenere, dommere med mer hos oss. Elise fikk nesten 10 minutter på banen sist helg når Asker spilte mot Tromsø.

NB! Det er begrenset med parkering, så bruk helst offentlig transport eller bli kjørt til Bjørnemyrhallen.

Det er gratis inngang, men vi setter stor pris på om dere handler i kaféen vår, eller vippser et valgfritt bidrag til VIPPS #12522

#heianesodden #heiaasker #heiaulriken
🧡🖤🏀

Velkommen til kamp!