Lead4Peace i Norge!

7. February 2023

BESØK FRA KYPROS – Den siste uken har det vært storfint besøk på halvøya. Ungdomsutviklingsprogrammet vårt, Lead4Peace, som i sommer sendte de samme ungdommene til Kypros, har denne uken fått besøk tilbake. De har lært om og spilt masse basketball, men også akt, badet, vært turister og fått opplevelser for livet!

Takk for besøket!

Og takk for den fantastiske innsatsen fra alle som har gjort dette mulig for ungdommene! Dere har vært helt utrolige. Klubben gleder seg til å se dere anvende det dere har lært, slik at vi blir en enda bedre klubb.

#heianesodden@erasmusplussungdom

May be an image of 4 people, people standing, monument and outdoors
På besøk i Frognerparken
May be an image of 2 people, people standing and indoor
Friendly Games I Bjørnemyrhallen med mange publikummere