Nesodden Bobcats søker hovedtrenere for sesongen 2023/2024

3. July 2023

Basket-Norge vokser. Hurra og gratulerer alle sammen, bra jobba!  👏❤️🏀 Hos oss på Nesodden betyr det at vi har blitt rundt 500 medlemmer. Til å vokse videre med kvalitet, trenger vi flere trenere! Kanskje deg? Eller noen du kjenner? 

Vi er en breddeklubb, og vi forsøker etter beste evne å balansere behovet for betalte trenere og ambisiøse spillere med tilhørighet, trivsel og frivillighet, samt lave aktivitetsavgifter. Alle skal med. En bortimot umulig oppgave, men det får vi til! 

Nesodden, AKA “Oslo’s Manhattan” (kremt), søker altså: 

1-3 trenere (menn/kvinner) over 18 år som kan ta et hovedansvar for ett til flere av lagene våre. Vi søker deg med god basketballkompetanse (trenerkurs eller lang erfaring), men også et stort hjerte. Du som er i stand til å formidle med hele deg hvordan ungdommene våre blir steike, dyktige basketballspillere, men kanskje aller mest gode lagspillere; lærdommer som passer like godt på banen, som i livet forøvrig. Du som ønsker å være en rollemodell for våre unge, lovende. Du. Deg vil vi ha!

Klubben vår har som motto at vi utvikler både mennesker og spillere – og det gjør vi virkelig. Vi har SFO-skolebasket, 13 seriespillende lag og en superengasjert foreldregruppe, i tillegg til at vi er en akkreditert organisasjon som kan gjennomføre Erasmus+ ungdomsutvekslingsprosjekter. 

Vårt “Lead4Peace”-program og Coach Development Program har sendt bortimot 100 ungdommer ut i verden for å lære om andre kulturer og for å få perspektiver på hvordan idrett også fungerer samlende. Etablering av vennskapsbånd på tvers av landegrenser er viktige virkemidler i nåtidens “fredsbevarende styrker”, og Erasmus+ akkrediteringen vår gir coachene våre flere internasjonale muligheter til å starte nye, slike initiativer. Kanskje med et land eller område du kjenner godt til fra før? 

Stillingsbrøk avhenger av tid tilgjengelig / antall lag man kan ta på seg. Ett alternativ er én hovedtrener som tar ansvar for klubb- og trenerutvikling, i tillegg til å ha ansvar for flere lag. Mest sannsynlig må denne rollen deles på flere. 

Vi vil forsøke å være fleksibel på treningstider, og stillingen kan delvis tilpasses studier eller annen deltidsjobb, men noe er satt basert på våre tildelte treningstider fra kommunen. Lønn avtales etter kvalifikasjoner og alder. Den som blir ansatt må fremlegge politiattest. Oppstart etter avtale. Kvinner oppfordres særlig til å søke!

Det er i utgangspunktet en engasjementsstilling frem til 30. april 2024, men med mulighet for forlengelse. Vi ønsker oss aller mest gode, langsiktige relasjoner. Det er viktig for oss og det er viktig for lagene. 

For mer detaljer eller spørsmål om stillingen, kontakt Karianne Hjallen på tlf: 99224939 epost: karianne.hjallen@gmail.com

Enkel søknad sendes så snart som mulig til: styret@bobcats.no

Tips gjerne potensielle kandidater! 

God sommer! ❤️🏀
#heianesodden