Velkommen til Tip Off og Schnekenburger Cup mandag 4. september 2023

28. August 2023

Hvert år arrangerer Nesodden Bobcats sitt klubbmesterskap i straffeskyting. Dette arrangementet heter nå Schnekenburger Cup etter en av klubbens flotteste ressurspersoner gjennom mange år, Philip Schnekenburger, som dessverre gikk bort sommeren 2021. Vi er utrolig stolte over å få ære ham og bruke hans navn her.  

I år vil Schnekenburger Cup arrangeres som en Tip Off 4. september for å skyte i gang basketsesongen. Det vil bli en kort presentasjon av klubben, trenere m.m.

Straffekonkurransen er et uhøytidelig mesterskap i Bjørnemyrhallen, hvor vi møtes for litt kaker og kaffe, samt lar intense konkurranseinstinkter både hos spillere, foreldre/foresatte og søsken få boble til overflaten. En kveld for basketmoro og sosialt fellesskap i klubben – helt i Philips ånd.

Vi vil gjerne at nettopp DU og din familie kommer og deltar!

Klubbmestere - straffemesterskap 2022

Her er noen tidligere vinnere av straffekonkurransen

Program for kvelden:

  • 17:00 – Dørene åpnes for påmelding og straffeskytingskonkurranse for de yngste med foreldre 
    (lag født 2015-2011). Avsluttes med premieutdeling for disse.

  • Ca. 18:15 – Presentasjon av klubb og trenere for alle

  • 18:30 – Påmelding og Straffeskytingskonkurranse for de eldste (født fra 2010) og foreldre. Avsluttes med premieutdeling.

  • Ca. 20:00 – Vel hjem

Påmelding til konkurransen er gratis, og skjer i hallen. 

Kiosken vil være åpen, og det blir mulighet for kjøp av kaffe, kaker, brus og pølser. Det blir mingling, og vi forventer liv og røre og engasjerte heiarop fra tribunen under arrangementet. Alle foreldre, både de som aldri har tatt i en basketball, og de som har spilt mye, er velkomne til å delta i konkurransen.

Velkommen skal dere være!