Våre lag

Nesodden IF Bobcats 21_22 Treningstider

Vi kan tilby lag for jenter og gutter født 2002 – 2013, og SFO-basket for de født i 2013-2014, seniorlag 3.div. herrer og trimbasket for damer og herrer!

13-åringer og eldre har muligheten til å spille i en vanlig konkurranse, der de spiller hjemme- og bortekamper, normalt i helgen. De yngre barna får delta på Easy Basket turneringer som arrangeres regelmessig for de mellom 6-13 år.

Hos oss er det lov å prøve opptil flere ganger før du bestemmer om du eller dine barn vil fortsette med basketball.


SFO Basket

Barn født i 2013 og 2014 har fra midten av september 2021 et eget tilbud med basket i SFO-tiden – ta kontakt med Ståle Kofoed på stale@bobcats.no for mer informasjon om påmelding og oppstart – eller les mer og meld på barnet ditt her: https://forms.gle/2dJvgCbryJKFKJ4N7

SFO Basket – Nesodden IF Bobcats


Våre klubblag (fra høst 2021):

EasyBasket Lag

Lag i serie/trimlag

Lag for voksne

Om Basketball

Basketball er en av verdens største idretter – og uten tvil den mest morsomme! Og det er store muligheter for at det er et lag i Nesodden IFs basketgruppe som passer for akkurat deg, eller ditt barn. Lurer du på noe angående oppmøte/påmelding, send en epost til nesoddenifbasket@gmail.com.

Vi ønsker alltid nye spillere velkommen, og kan tilby lag i mange årsklasser fra de født i 2013 til godt voksne spillere.